Användarvillkor

Senast uppdaterat den 2021-04-04.

Genom att registrera ett konto på Plagiat.se anses användaren ha accepterat användarvillkoren.

Användaren samtycker till att Plagiat.se behandlar de personuppgifter som användaren har tillhandahållit i samband med användandet av vår tjänst. Lagringen av personuppgifter kommer att vara gällande så länge det är nödvändigt för att kunna leverera våra tjänster.

En användare som är registrerad godkänner även att plagiat.se skickar ut ett nyhetsbrev då- och då med information om förändringar, nyheter och tips gällande plagiat.se. Nyhetsbrevet skickas ut max 2 gånger i månaden.

Du som är under 18 år behöver målsmans godkännande för att få bli medlem på Plagiat.se och använda våra tjänster.

Endast den person som har registrerat sig hos Plagiat.se får bruka våra tjänster. Att lämna ut användarnamn och lösenord till någon annan är inte tillåtet. Plagiat.se har rätt att omedelbart stänga av en användare som inte följer dessa villkor.

Vid misstanke om missbruk av våra tjänster på Plagiat.se kommer användaren att omgående få sitt konto avslutat.

Plagiat.se har rätt att stänga ner vår tjänst och webbplats utan förvarning för underhåll eller annan driftteknisk verksamhet. Vår tjänst tillhandahålls utan några garantier och vi reserverar oss för eventuella fel och avbrott.

Plagiat.se ansvarar inte för skador som uppstår ur eller på annat sätt är relaterade till användandet av våra tjänster.

Plagiat.se har rätt att när som helst ändra, lägga till eller ta bort delar i användarvillkoren. Det är användarens ansvar att informera sig och ta del av de ändringar som sker på denna sida, användarvillkoren. Genom att forsätta använda Plagiat.se anses du acceptera de nya villkoren.